Hoe het allemaal begon voor Dameat
Wat startte in 1998 door Lia Daemen als een productie en distributiecentrum om al haar verschillende beenhouwerijen te beleveren, bleef gedurende de jaren groeien.
Na enkele jaren besloot Lia Daemen dat het tijd was om een ander project uit te werken en investeerde ze in een nieuw afhaalpunt.
In 2008 begon Giovanni De Roover bij Vleescentrale Dameat en het plaatje was compleet.
Door zijn kennis van vlees, zijn ervaring in de omgang met klanten en enkele vernieuwende ideeën, kon Vleescentrale Dameat aan een nieuwe start beginnen.
Dameat is sindsdien een groothandel waar ook particulieren kunnen afhalen.
De leuze
“Vleescentrale Dameat = De beste kwaliteit aan de scherpste prijs”
was nu een feit!
Kwaliteit ten top
Om onze klanten ten alle tijde de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen te garanderen, werken we bij Dameat niet met een voorraad van vlees, maar laten we elke dag vers vlees aanleveren.
Dit vlees is door Giovanni zelf uitgekozen in de beste slachterijen uit de omstreken.
Nadien zorgen onze beenhouwers dat al het vlees vers wordt versneden en onze bereidingen vers worden gemaakt.
Om onze kwaliteit telkens op dit hoog niveau te kunnen houden laten we elke week stalen nemen van onze producten die in een erkend labo geanalyseerd worden